De winkel

De winkel Van Manen aan Tafel bestaat dit jaar zeventien jaar. Wij zijn op de Hogewoerd 21 begonnen, op een kwart van het huidige oppervlak. We wilden toen de winkel van de gedekte tafel zijn. Modern of tijdloos, gekleurd en wit, goed in zijn soort.

Na een aantal jaar zijn we uitgebreid met keuken- en bed/badspullen, die passen binnen dezelfde filosofie. En tegenwoordig verkopen we ook Happy Socks en sieraden van de merken Ottomania, The Two Collectors, Noosa,  MHL en Eva Schreuder.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw ‘uitzet’.  Zoekt u een cadeau (van 1 euro tot 1000 euro), bij ons kunt u altijd terecht. Mocht u er nu echt niet uitkomen, dan hebben we ook cadeaubonnen, voor elk bedrag. Voor bruidsparen, jarigen, promovendi of voor andere mijlpalen in het leven kunt u bij ons bovendien een digitale verlanglijst samenstellen.

Met de ‘shops-in-shop’ van het Vlaams Broodhuys  zijn we een winkel die de moeite waard is om te bezoeken.  Aan de tafel bij het Vlaams Broodhuys kunt u tussen het winkelen door wat drinken met een broodje of taartje erbij.

Onze merken

Onze collectie omvat een aantal vaste merken. Per seizoen hebben we altijd nieuwe aanwinsten, vooral in de cadeausfeer. We laten ons inspireren door de beurs in Parijs. Via onze site kunt u op alle merken doorklikken. Van onze vaste merken proberen we altijd veel op voorraad te hebben. Als dat niet lukt, dan kunnen we altijd voor u een artikel bestellen. Voor alles geldt: we houden van modern, authentiek, kleurrijk en goed in zijn soort.

Wij nodigen u van harte uit te komen kijken in onze winkel!  Elke dag vers brood, en altijd weer iets nieuws te zien.