Naam

Helga

Korte bio.

Vroeger ambtenaar grondzaken, nu eigenaar van Van Manen aan Tafel en Thuis bij van Manen. Een winkel naar mijn hart: open, rommelig en gezellig. Ik ga voor tijdloos of modern en bovenal functioneel en zoek dan naar het beste in zijn soort. Klanten adviseer ik graag. Ook al koopt u niets, het verveelt mij nooit. Ik nodig u van harte uit in de winkel en vraag u – als u dat nog niet gedaan heeft – het brood van het Vlaams Broodhuys te proeven.

Jacquard Français is het mooiste merk op gebied van geweven stof. De mooiste kleuren en patronen, zowel klassiek als modern. Om verliefd op te worden.

Jacquard Francais

Absolute top, Jacquard Français

Harmony, ook uit Frankrijk, is nieuw bij ons. We verkopen linnen aan de meter. Het linnen is gewassen en heeft een mooie 'look'.

Harmony

Goed alternatief van Harmony

Himla is één van onze mooiste merken. Ze maken uni kleden in prachtige stoffen en kleuren, ook in lange maten.

Himla

Natuurlijk en rustig van Himla

Stof komt uit Frankrijk en levert stof aan de rol, plastic katoen gecoat en katoen ongecoat (op maat te maken). Vooral de gecoate is een ...

Stof

Praktisch en mooi van Stof

Linum tafelkleden ontworpen in Zweden en verantwoord gemaakt in India. Helaas veranderen ze nu naar een 'Lifestyle' merk. We hebben nu voor u heel veel ...

Vrolijke kleden van Linum

Vrolijke kleden van Linum

Plattegrond

Medewerkers

Andere categorieën

Andere producten